Voi hyvin -tuoteperhe

Pohditko, miten tuet henkilöstösi työhyvinvointia? Ahaa Visionin Voi Hyvin-tuoteperhe sisältää kaksi ratkaisua, joille yhteistä on työhyvinvoinnin laaja-alainen käsittely, aktivointi yhteiseen keskusteluun sekä omien vaikutusmahdollisuuksien tunnistamiseen. Molemmat ratkaisut ovat kokeiltuja, helposti toteutettavia sekä sisällöiltään räätälöitävissä.

 

a game small 2

Voi hyvin –työyhteisöpelissä

käsitellään erilaisia työhyvinvointiin ja yhteistyöhön liittyviä aiheita pelaten ja keskustellen.

Tavoitteena on tehdä näkyväksi erilaisia tilanteita ja arjen toimintaa sekä niiden merkityksiä itse kullekin. Tämän vuoksi tärkeää on myös kuuntelu ja keskittyminen siihen, mitä toinen sanoo. Parhaimmillaan kuuntelu ja yhteinen keskustelu tuottavat oivalluksia ja asioita, joita voi myöhemmin soveltaa omassa arjessa. Erityisesti silloin, kun osallistujat ovat eri ryhmistä / tiimeistä, tarjoaa peli oivan pohjan myös hyvien käytäntöjen vaihdolle. Edellä mainitut pelissä tarvittavat taidot ovat osa hyviä työyhteisötaitoja ja siten pelaamisella voidaan osaltaan tuoda esiin näiden taitojen merkitystä. Pelin kokonaiskesto alustuksen ja yhteenvetokeskustelun kanssa on n. 3,5h ja maksimi osallistujamäärä 16 henkilöä.

Mikäli toimit organisaatiossasi sisäisenä kehittäjänä, tarjoamme myös mahdollisuutta Voi hyvin-työyhteisöpelin materiaalin vuokraamiseen.

 

   

Voi Hyvin –kampanja on omaperäinen henkilöstöä osallistava kampanja 

jossa tavoitteena on kiinnittää huomiota laaja-alaisesti omaan terveyteen ja hyvinvointiin. Tärkeää ei ole kova kilpailu, vaan ohjaus kohti tavoitetta – terveempää elämää. Kampanjassa halutaan muistuttaa siitä, ettei terveydestä huolehtimisen tarvitse olla vaikeaa tai tylsää, vaan tuloksia saavutetaan jo pienillä arjen valinnoilla.

Kampanja sisältää laajasti erilaisia fyysisen, henkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin aktiviteetteja, jotka innostavat omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen.

Tutustu esimerkkiin.