Asiakaskokemuksia

BRP

BRP Finland Oy

Suunnittelimme ja toteutimme Ahaa Visionin kanssa keväällä 2019 BRP lautapelin, jota hyödynsimme kelkkatuotantokauden alkaessa koko henkilöstön (450) perehdytykseen. Pelilauta on suunniteltu siten, että voimme jatkossa hyödyntää sitä ketterästi eri teemoihin vaihtamalla kysymykset toiseen teemaan - esimerkiksi turvallisuuteen liittyviksi. Haluamme kiittää Annea  hyvästä projektin johdosta ja Markkua hienosta visuaalisesta toteutuksesta. Peli sai loistavan vastaanoton.
Heli Satokangas, HR asiantuntija, oppiminen & työhyvinvointi, BRP Finland Oy

 

Maustaja

Maustaja Oy

Olemme tehneet vuosien ajan tiivistä yhteistyötä Ahaa Visionin kanssa. Mukaan mahtuu monipuolisia hankkeita kuten henkilöstökyselymallin luominen, esimiesvalmennukset ja työhyvinvoinnin johtamisjärjestelmän rakentaminen. Ahaa Visionilla on tuore ja mukaansatempaava lähestymistapa, jolla henkilöstö saadaan hyvin osallistumaan kehittämistyöhön. Valmennuksissa ja kyselyissä käytettävät materiaalit ovat myös erittäin selkeitä ja visuaalisesti miellyttäviä. Tulemme jatkossakin käyttämään Ahaa Visionin asiantuntemusta työhyvinvointimme kehittämisessä.
Jari Partanen, henkilöstöpäällikkö, Maustaja Oy

 

University of OuluOulun yliopisto

Toimin projektipäällikkönä Oulun yliopiston Kitkaton kommunikointi (KIKO) –prosessin tuotteistamishankkeessa, jossa Ahaa Vision oli mukana yhteistyökumppanina. Yhteistyö Annen ja Markun kanssa oli ammattimaista ja luotettavaa sekä helppoa ja innostavaa. Heidän asiantuntemuksensa ja kokemuksena oli keskeisessä roolissa KIKO-prosessin saattamisessa asiakaslähtöiseksi palvelutuotteeksi. Voin lämpimästi suositella yhteistyötä Ahaa Visionin kanssa!
Tarja Leinonen, henkilöstöasiantuntija, Oulun yliopisto

 

Oulu

Oulun kaupunki

Olemme toteuttaneet yhteistyössä Ahaa Visionin kanssa esimiesten 360 – palautearviointeja. 360 –menetelmällä tuemme johtajien ja esimiesten kehittymistä työssään. Räätälöimme arvioinnin sisällön ja aikataulut Ahaa Visionin kanssa Oulun kaupungille sopiviksi. Selkeästi suunnitellut ja ennalta sovitut toimenpiteet sekä aikataulut toimivat erinomaisesti. Osallistujat ovat antaneet Ahaa Visionin ryhmäpalautteesta ja henkilökohtaisista palautekeskusteluista kiitettävää palautetta. Rakentavat keskustelut ovat tukeneet hyvin yksilöllistä kehittymistä johtamis- ja esimiestyössä.
Seija Soinsaari, henkilöstön kehittämispäällikkö, Oulun kaupunki

 

CliiniOulun Keskuspesula Oy

Oulun Keskuspesula on tehnyt yhteistyötä Ahaa Visionin kanssa useiden vuosien ajan eri toimeksiantojen muodossa. Esimerkiksi vuosittain tehdyt henkilöstökyselyt ja tuloksista johdetut toimenpide-ehdotukset ovat tukeneet hyvin kehittämistyötämme.  Myös yhteistyö yhteyshenkilöidemme ja Ahaa Visionin kanssa on toiminut erinomaisesti ja koemme, että toiveemme on otettu hyvin huomioon.
Matti Johansson, toimitusjohtaja, Oulun keskuspesula Oy

 

925Arinapuusta merkitystä työhön

Asiakkaamme Osuuskauppa Arina sijoittui kolmen palkitun joukkoon 925 kilpailussa 11/2013. 925 Design nostaa esiin positiivisesti tehokkaaseen työntekoon tai tasapainoisen elämän ylläpitoon inspiroivia luovia arjen käytäntöjä 925 Palkinnolla.

 

Luovi Henkilöstöteko 2011-kilpailu

Asiakkaamme Ammattiopisto Luovin hanke "Strategialähtöisellä osaamiskeskustelulla tukea osaamisen johtamiseen" sijoittui kolmen parhaan joukkoon Henkilöstöjohdon ryhmän (HENRY ry) kilpailussa.

 

 

Yhteistyöverkostoja

Henkilöstöjohdon ryhmä - H E N R Y ry

Hämeen Yrittäjät ry