Henkilöstötekokilpailu 2011

Henkilöstöjohdon ryhmä – HENRY ry ja Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen palkitsevat joka vuosi vuoden parhaan henkilöstöteon Suomessa. osaamisen johtaminen, ydinosaaminen, osaamisprofiili, henkilöstöstrategia
Vuoden 2011 erityisen kovatasoisessa kilpailussa asiakkaamme Ammattiopisto Luovin hanke"Strategialähtöisellä osaamiskeskustelulla tukea osaamisen johtamiseen " on valittu kolmen ansioituneimman kehityshankkeen joukkoon. Ahaa Vision Oy:n toimitusjohtaja Anne Lahtinen on ollut kehittämässä menetelmää alusta lähtien.

Anne toteaa, että kehityshankkeen kuluessa Ammattiopisto Luovin esimiehille luotiin selkeä toimintatapa johtaa osaamista omissa ryhmissään strategialähtöisellä tavalla, joka myös mahdollistaa kaikkien ryhmän jäsenten osallistumisen. Menetelmä tukee vuorovaikutteista osaamisen johtamista, osaamisen jakamista ja yhteisöllistä oppimista.

Kilpailun arviointiryhmän mukaan Luovin hanke on hyvä esimerkki siitä, miten johdonmukaisella työllä voi saavuttaa hyviä tuloksia työhyvinvoinnissa ja toiminnan kehittämisessä.

> Kysy lisää asiasta: anne.lahtinen@ahaavision.com

Lue lisää HENRY ry:n sivuilta
http://www.henryorg.fi/page?pageId=2944

Artikkeli Kalevassa:
Luovin malli menestyi kilpailussa

Vuoden 2011 henkilöstötekokilpailun voittajaksi julistettiin Itellan Itä-Suomen palveluyksikön hanke ”Vuorovaikutteisella ja osallistavalla johtamisella lisää hyvinvointia ”.